Lövhåv extra stor plast
  • Lövhåv extra stor plast

Lövhåv extra stor plast

180,00 kr
Inkl. moms

Lövhåv extra stor plast är en stor håv av djup modell med stor påse för effektiv poolrengöring. Vår poolhåv är avsedd för montage på ett teleskophandtag.

Lövhåv extra stor plast, kallas även ytvattenhåv eller lövraka, har en bredare och kraftigare ram som ger håven bättre styrsel och längre hållbarhet än vår enklare lövhåv i plast. I framkant på håven är ramen mjukare. Detta gör att du kan använda håven effektivt för att fösa upp stora partiklar som hamnat på poolbotten. Den extra stora håven underlättar dessutom poolrengöringen då du slipper tömma ur innehållet lika ofta. Med en djup håv kan du fånga upp extra mycket löv och partiklar från poolytan. Poolhåven är en finmaskig lövhåv, vilket gör att du kan fånga upp även de minsta partiklarna, såsom björkpoolen och dylikt, från vattnet.

Bredd 50 cm.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

Lövhåv extra stor plast

Du kanske också gillar