Kombi håv/raka Miami Collection
  • Kombi håv/raka Miami Collection
  • Kombi håv/raka Miami Collection

Kombi håv/raka Miami Collection

384,44 kr
Inkl. moms

Kombi håv/raka Miami Collection är ett högkvalitativt poolrengöringsverktyg i plast som kombinerar funktionen hos både en lövraka och en poolhåv. Används för att ta upp partiklar från poolens botten och i vattnet. Avsedd för montage på ett teleskophandtag. Bredd 49 cm.

Kvantitet

 

Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.

 

Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

För snabb poolrengöring

Detta poolrengöringsverktyg kombinerar funktionen hos både en lövraka och en poolhåv. Med två snabba fästen skiftar du enkelt mellan att använda håven och rakan. Kombinationen säkerställer en effektiv rengöring och ett gott resultat, gång på gång. Dessutom slipper du ha ha två ramar hängandes i poolrummet.

Håven är extra djup vilket underlättar rengöringen. En djup håv är alltid bra eftersom du kan fånga upp mer skräp och små partiklar. Ett extra plus är att håven även är utrustad med ett handtag i botten. Detta gör tömningen av poolhåven mycket enklare. Själva lövrakan används i huvudsak för att fånga upp partiklar som flyter omkring på poolens vattenyta. Detta verktyg kallas därför ibland även för ytvattenhåv. Rengöringsverktyget är även utrustat med en frontskrapa i extra mjukt material som gör det möjligt att få upp små partiklar som ligger på poolbotten. Dessa partiklar är ofta svåra att få upp med en vanlig håv.

Nätet i håven är finmaskigt och mycket mjukt. Detta gör det mycket följsamt och underlättar rengöringen av poolen. Även i lövrakan är nätet finmaskigt så att både stora och små partiklar fångas upp. De allra minsta partiklarna fångas upp av poolens filter.

Poolrengöring

För att hålla poolen ren och fin behövs det rätt utrustning som gör jobbet lätt och enkelt. Vi säljer poolvårdsutrustning av hög kvalitet och med genomtänkt utformning.

Det är inte tillräckligt att bara använda kemiska produkter såsom Baquacil, klor eller brom för att hålla vattnet i din pool friskt och inbjudande. Det är också nödvändigt att filtrera vattnet effektivt genom pumpsystemet samt att regelbundet ta bort större partiklar såsom löv och insekter från vattnet.

Trots att mycket skräp från poolvattnet fångas upp i ytvattenrenarens breddavlopp bör större nerfall såsom ex. blad, gräs och liknande, bör samlas upp dagligen med en håv. Poolbotten och väggarna bör regelbundet borstas med en mjuk poolborste så att smuts och alger inte får fäste. Försök att vara noggrann så att du även kommer åt i hörnen på poolen. Slutligen bör poolbotten regelbundet dammsugas – manuellt eller med automatisk bottensugare.

När poolen inte används under en längre period bör du täcka över den med ett poolskydd.

En korrekt och regelbunden rengöring, tillsammans med användande av poolskydd, gör att behovet att kemi reduceras samt att slitaget på filter och pumpar minskar.

Kombi håv/raka Miami Collection

Du kanske också gillar