Champagneglas plast Viskan
  • Champagneglas plast Viskan

Champagneglas plast Viskan

89,00 kr
Inkl. moms

Champagneglas plast Viskan är ett högkvalitativt champagneglas i hård, så kallad okrossbar, plast. Passar perfekt som julklapp till den som har pool eller spa.

Våra högkvalitativa champagneglas i plast kan utan risk för att de ska gå sönder användas i och kring spabadet och poolen. Med sin tyngd och stilrena design ser plastglasen mer ut att vara gjorda i riktigt glas och kan inte jämföras med enklare plastglas på marknaden. Perfekt i och runt poolen och spabadet, eller varför inte i husvagnen, båten och på picknicken.

Säljes styckvis.

Kvantitet

  • Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse. Fraktkostnad från 20 kr beroende på vikt. Baquacil kan endast avhämtas i butik eller fri utkörning efter överskommelse.
  • Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten. Returer måste ske senast 14 dagar efter leveransdatum. Retur utan medgivande från Mikeli Pool & Spa godkännes ej. Kunden bekostar returfrakten.

Diskas för hand eller i maskin

Våra högkvalitativa plastglas går alla att diska i maskin men blir då efter hand lite matta och tråkiga i ytan. Vi rekommenderar därför att de diskas för hand.

Dags för poolparty?

Hos oss hittar du okrossbara glas och vinkylare som du med säkerhet kan använda i och runt poolen eller spabadet. De är gjorda av plast med hög kvalitet och krossas därför inte om de skulle tappas. Detta är en enorm fördel just när det kommer till att använda glas i närheten och framför allt i poolen eller spabadet. Skulle ett riktigt glas gå sönder i poolen finns det först och främst risk för att de badande skadas, men även att linern går sönder och måste repareras vilket kan bli en mycket kostsam historia. Ta därför alltid det säkra före det osäkra och investera i dessa okrossbara glas, du kommer inte att ånga dig.

Vi har även flytande barer för dig som verkligen vill ha festen i själva poolen eller spabadet. Se mer under våra spatillbehör.

Champagneglas plast Viskan

Du kanske också gillar